Kijk nu 'Avatar: The Way of Water' thuis op je eigen buis

Kijk nu 'Avatar: The Way of Water' thuis op je eigen buis

Keer terug naar de wonderschone wereld van Pandora!

In december nam regisseur James Cameron de kijker met Avatar: The Way of Water weer mee naar de schitterende wereld van Pandora. Goed nieuws voor wie de film nog eens wil zien: The Way of Water is nu beschikbaar voor thuis.

Avatar: The Way of Water, het langverwachte vervolg op de monsterhit Avatar uit 2009, was met een opbrengst van ruim 2.3 miljard dollar een gigantisch succes aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Geweldige ervaring
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft The Way of Water een nette score van 76 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.1.

Critici zijn het erover eens dat Cameron wederom een geweldig bioscoopavontuur heeft aangeleverd met prachtige visuele effecten en gave actie.

Thuis op de buis
De blockbuster is inmiddels te koop op de bekende platformen (Pathé Thuis, Prime Video, enzovoorts) om thuis te bekijken op de bank. Ideaal dus voor degenen die niet genoeg van Avatar kunnen krijgen.

Later komt de film ook (gratis) beschikbaar op streamingdienst Disney+. Het is alleen nog niet bekend wanneer.


Avatar: The Way of Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, e.a.
Kolonel Quaritch is teruggekeerd als Na'vi-avatar en is uit op wraak. De bevolking van Pandora wordt opgejaagd met groot militair geschut. Jake, Neytiri en hun kinderen besluiten dat ze er goed aan doen om onder te duiken. Ze voegen zich bij een zeeclan, waar ze kennis maken met nieuwe wonderen en rituelen. Een grote confrontatie kan natuurlijk niet uitblijven. Een epische strijd barst los in en rond het water.



NieuwsFilm

meest populair