Eindelijk horen we iets over de Marvel-film 'Kraven the Hunter'

Eindelijk horen we iets over de Marvel-film 'Kraven the Hunter'

Russell Crowe laat zich erover uit.

Marvel en DC brengen elk jaar de nodige superheldenfilms uit, maar sommige fans willen graag een iets donkere en duistere blockbuster zien. Volgens Russell Crowe zit dat met Kraven the Hunter wel snor.

Kraven the Hunter is een Spider-Man spin-off van Sony, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Aaron Taylor-Johnson (o.a. bekend van de recente Bullet Train). Hij zal hierin in de huid kruipen van Sergei Kravinoff, een beruchte jager die het liefst jaagt op grote en gevaarlijke roofdieren. Helemaal bovenaan zijn lijstje staat echter Spider-Man.

Wat te verwachten
Crowe is op dit moment zijn nieuwe horrorfilm, The Pope's Exorcist, die over precies een week uitkomt, flink aan het promoten. Tijdens een recent interview had hij het eventjes over Kraven the Hunter en hoe deze film eruit komt te zien.

Zo zegt de acteur, o.a. bekend van Gladiator: "Ik heb nog niks gezien, maar ik weet dat we binnenkort weer enkele scènes zullen opnemen. Zo moet ik de komende weken ook weer aan het werk".

Gaaf
Crowe zegt het volgende over regisseur J.C. Chandor en zijn film: "Het is echt een donkere film, meer dan de andere Sony Spider-Man spin-offs. Chandor houdt enorm veel van dit personage en ik denk dat fans dit echt heel erg gaaf gaan vinden".

"Maar nogmaals, kijk niet raar op, want Chandor brengt je echt naar een onverwachts duistere wereld!" Hoe het er precies uit komt te zien, daar komen we op 6 oktober achter, wanneer de film in de bioscoop te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair