Dit nieuwe personage moet de show stelen in de volgende Marvel-film

Dit nieuwe personage moet de show stelen in de volgende Marvel-film

Na lang wachten maakt hij eindelijk zijn debuut.

Na een wachttijd van zes jaar maakt Adam Warlock zijn intrede in het Marvel Cinematic Universe. Guardians of the Galaxy Vol. 3 introduceert het personage aan het bredere publiek en belooft een grote impact achter te laten.

Grote speler
Warlock was voor het eerst te zien in een van de post-credit scènes van Guardians of the Galaxy Vol. 2. Hier werd hij enkel nog maar getoond in zijn cocon. Ondertussen weten we dat de rol vertolkt zal worden door Will Poulter. Door de trailer weten we al hoe het personage er zal uitzien.

Empire Magazine heeft een nieuwe foto van Adam Warlock gepubliceerd. Hierin is te zien hoe Warlock samen met zijn maker Ayesha de ruimte van een cockpit deelt. Hieruit kunnen we afleiden dat Ayesha de Guardians nog steeds wil vernietigen en Warlock als ultieme wapen zal inzetten.


grote gevaren en nieuwe gezichten
Er wordt verwacht dat Warlock een grote rol zal spelen in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Het personage vormt samen met The High Evolutionary de grootste dreiging die de Guardians hebben moeten trotseren tot nu toe.

Ook veel andere personages gaan hun grote debuut maken in het derde deel. Zo is al bevestigd dat Daniela Melchior te zien zal zijn in een nog onbekende rol. Cosmo the Spacedog gaat ook een veel grotere rol spelen in de film.

3 mei
Guardians of the Galaxy Vol. 3 belooft een verrassend spektakel te worden met veel onverwachte situaties.



NieuwsFilm

meest populair