Overtuigende trailer en rete-strakke poster voor 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'!

Overtuigende trailer en rete-strakke poster voor 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'!

Deze beelden overtuigen behoorlijk.

Vandaag is het Star Wars Celebration en dat gaf Lucasfilm ook de ruimte om een geheel nieuwe trailer te vertonen voor Indiana Jones and the Dial of Destiny. Je kunt deze hieronder bekijken, evenals de officiële poster voor de film.

Dial of Destiny van regisseur James Mangold komt zo'n 15 jaar na het bekritiseerde Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull en het zal de film zijn waarin Harrison Ford van het bekende filmpersonage.

Indy vs. nazi's
Belangrijke andere rollen komen van Phoebe Waller-Bridge als Indy's peetdochter Helena Shaw, Antonio Banderas als vriend Renaldo, Shaunette Renée Wilson als agent Sallah, Toby Jones als hulpje Basil, Mads Mikkelsen als de oud-nazi Jürgen Voller, Thomas Kretschmann als Vollers handlanger Colonel Weber en Boyd Holbrook als Vollers rechterhand Klaber.

Officiële poster
Net als bij de Star Wars-films is het ook uitkijken naar de officiële filmposter. Deze vind je nu hieronder en doet enorm denken aan de officiële affiches van de eerdere films in de reeks.


Juni
Indiana Jones and the Dial of Destiny draait vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscoop. Overigens gaat de vijfde film in de reeks op 18 mei al in première tijdens het Cannes Film Festival.



NieuwsFilm

meest populair