Keert ook deze 'Star Wars'-vervolgheld terug voor 'New Jedi Order'?

Keert ook deze 'Star Wars'-vervolgheld terug voor 'New Jedi Order'?

Finn was altijd bij Rey dus nu ook weer?

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de nieuwe aanstaande Star Wars-film, genaamd New Jedi Order. Hiervoor keert Daisy Ridley als Rey terug. De grote vraag is nu dus: krijgen we ook weer John Boyega's Finn te zien?

Boyega liet zich tijdens een recent interview nog uit over zijn liefde voor de franchise: "De eerste keer dat ik werd geïntroduceerd aan Star Wars was toen ik een Darth Maul figuurtje zag. Ik ben uit de jaren negentig, dus ik ben opgegroeid met de prequels. Ik vond het allemaal zo ongelofelijk gaaf uitzien".

Meer
Vervolgens keek Boyega ook de oudere films en hoewel hij in eerste instantie niet onder de indruk was, kan hij er nu wel van genieten. Zo vervolgt hij: "Ja, ik geef toe, ik zei dat de eerste films slecht waren, maar naarmate ik opgroeide begon ik er ook steeds meer van te houden en dat is nog steeds het geval".

"Maar of ik terug wil keren... Ik weet het niet. Het is best gek, het is bijna leuker wanneer je er niet aan meedoet en je geen zorgen hoeft te maken. Je bent gewoon weer een fan en kan er weer van genieten en het is natuurlijk ook heel gaaf dat ik mezelf nu gaan spelen in Star Wars videospellen!"

Wel of niet
Ondanks dat hij geen echt duidelijk antwoord geeft of hij wel of niet terugkeert, hopen de nodige fans dat dit wel het geval zal zijn. Sociale media staat vol met berichten van filmfanaten en Star Wars-liefhebbers die hopen dat Finn terugkeert (en nu eens wat meer te doen krijgt).

Bekijk enkele reacties hieronder.









NieuwsFilm

meest populair