31-jarige Emily Ratajkowski stopt nu al met acteren maar waarom dan?

31-jarige Emily Ratajkowski stopt nu al met acteren maar waarom dan?

Het wereldberoemde model heeft meer dan genoeg van het zieke Hollywood.

Emily Ratajkowski is pas 31 jaar oud, maar stopt nu al met acteren. De reden hiervoor? De Amerikaanse schoonheid, die de laatste maanden voornamelijk veel te zien is op Instagram, voelt zich in Hollywood, zoals ze het zelf zegt: "Niet meer op haar gemak".

Ratajkowski werd beroemd toen ze opdook in de videoclip Blurred Lines van Robin Thicke (al was ook dit niet een al te leuke ervaring). Sindsdien had ze wel de rollen voor het oprapen en dook ze op ik meerdere films, zoals Gone Girl en I Feel Pretty. Nu zet ze toch al een punt achter haar acteercarrière.

Hollywood
Ze laat zich er tijdens een interview met de Los Angeles Times over uit: "Ik voelde me bijna altijd als een stuk vlees waar mensen hun oordeel over velden en zeiden: "Heeft ze nog iets anders te bieden dan haar borsten?". Ik ben daar nu klaar mee. Ik ben het zat om mezelf 'acceptabel' te maken voor machtige mannen in Hollywood".

Zo vervolgt ze: "Hollywood is een gestoorde en duistere plek, waar ik niks meer mee te maken wil hebben". In 2020 kwam ze al tot die conclusie. Toen ontsloeg ze ook haar manager, castingagent en commerciële vertegenwoordiger. Nu laat Ratajkowski weten dat ze ook niet terug zal keren.

Andere ideeën
Ratajkowski had grote dromen en plannen. Ze wilde goede rollen bemachtigen en gezien worden als een serieuze actrice, maar daar had haar team geen interesse in. Ze haalt dan ook nog even uit naar haar oude team.

"Ik vertrouwde ze allemaal niet meer" gaat Ratajkowski verder. "Niemand had het beste met me voor. En ze haten ook vrouwen".

NieuwsFilm

meest populair