Meer grote sterren uit 'Star Wars' terug in de 3 nieuwe films?

Meer grote sterren uit 'Star Wars' terug in de 3 nieuwe films?

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy stelt het niet uit.

De laatste paar dagen kwamen er de nodige Star Wars-artikelen langs op FilmTotaal, aangezien drie nieuwe films zijn aangekondigd. Dat niet alleen, Rey keert ook terug, maar misschien is zij niet het enige bekende gezicht dat opnieuw van de partij zal zijn.

Zo hopen sommige mensen dat John Boyega's Finn ook terugkeert. Of dat het geval zal zijn is nog niet 100% zeker, maar nu zegt de grote Lucasfilm-baas, Kathleen Kennedy, dat het zeker mogelijk is dat personages uit vorige films opduiken of geliefde figuren uit de stripboeken.

Wat te verwachten
Zo werd haar gevraagd of Dash Rendar een filmtoekomst heeft. Haar antwoord? "Dat is zeker mogelijk!" Het lijkt dus nog niet zeker maar wel een mogelijkheid.

Kennedy vervolgt: "Er zijn personages waar je het vaak over hebt en hij is er een van. Ik kan nog niks beloven, maar ik kan wel eerlijk zeggen dat we nog gesprekken voeren over de nodige personages. Het zou leuk zijn om andere personages toe te voegen maar ook om personages die we nog kennen uit de vorige avonturen terug te laten keren".

Wie dan
Kennedy kan wel nog niet bevestigen wie wel of niet in de toekomst opduikt in 'a galaxy far, far away', maar ze zijn er wel druk mee bezig. Zo eindigt ze door te zeggen: "Het is een proces dat nooit stopt. We krijgen scripts binnen, hebben het erover met veel getalenteerde mensen en analyseren alles".

"Zo stellen we altijd dezelfde vragen: "Hoe gaat het verlopen? Is het allemaal klaar?" We werken nog steeds aan projecten waar we een hele lange tijd geleden mee zijn begonnen, maar het is nog niet perfect en helemaal af. Het blijft lastig te zeggen wanneer dit het geval zal zijn, maar we zijn altijd aan het werk".

NieuwsFilm

meest populair