Bekende 'Evil Dead'-gezichten op gave foto's voor 'Evil Dead Rise'

Bekende 'Evil Dead'-gezichten op gave foto's voor 'Evil Dead Rise'

Zou de samenkomst van deze Evil Dead-zusters een betekenis hebben?

Het duurt nog maar goed en wel een week voordat Evil Dead Rise, het nieuwste deel binnen de Evil Dead-franchise, in de bioscopen zal verschijnen.

Ondertussen is de première achter de rug, loopt de marketing op volle toeren en staan de eerste reviews op een krachtige 96 procent op de Tomatometer en een jonge 8,1/10 op IMDb.

De verwachtingen voor alweer de vijfde film in de franchise, geregisseerd door Lee Cronin, is begrijpelijk zeer hoog. Echter, een ogenschijnlijk simpele foto kan deze anticipatie nog verder vergroten.

Evil Dead-zusters
Hoofdrolspeelster Lily Sullivan postte namelijk recent op Instagram een gezellige foto van haarzelf en medeactrice Alyssa Sutherland voor een bankje met een poster erop van de aankomende film.


Het lijkt een simpele en gezellige foto van een samenkomst tussen beide actrices, maar het meest opvallende aan de foto is dat ook actrice Jane Levy op de foto te vinden is. Levy speelde de hoofdrol in Evil Dead (2013), waarin haar personage de enige overlevende was.

Onder de post staat de grappende tekst "Trauma band aan het opbouwen met mijn [Evil Dead] zusters. We zullen de therapie rekening sturen."

Cross-overs?
Het einde van de remake van Fede Alvarez gaf mogelijkheden voor meer avonturen met Levy's Mia, en zelfs een cross-over met Bruce Cambell's Ash Williams, maar hier kwam het nooit van. De succesvolle serie Ash vs. Evil Dead kwam ervoor in de plaats.

Met deze ogenschijnlijke gezellige foto hopen fans natuurlijk dat er of in de film of in de toekomst een cross-over te verwachten valt. Ook Sam Raimi zelf gaf al aan dat cross-overs een mogelijkheid zijn binnen de franchise.

"Ik denk nog steeds dat er ruimte is voor allerlei soorten Evil Dead films. Ik denk niet dat ze elkaar hoeven tegen te werken," zo vertelde de regisseur.

Het is dus niet uit te sluiten dat er in de toekomst cross-overs zullen komen, hoewel de aanwezigheid van Bruce Campbell in live-action minder voor de hand zal liggen dan Levy. Wel wordt er nog gewerkt aan een animatie serie met Campbell.

De nieuwe Evil Dead Rise is vanaf volgende week vrijdag 21 april te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair