'Breaking Bad'-acteur over mogelijke Marvel-rol: "niet voor gemaakt"

'Breaking Bad'-acteur over mogelijke Marvel-rol: "niet voor gemaakt"

Hij is niet gemaakt voor de Marvel-wereld.

Dankzij de enorme hoeveelheid Marvel-films die nog op de planning staan, worden er heel wat bekende acteurs en actrices gelinkt aan een mogelijke rol. Zo geldt ook voor één van de grotere namen uit de hitserie Breaking Bad.

Liever de buurman
Volgens meerdere geruchten leek niemand minder dan Bob Odenkirk een toekomst te hebben binnen het Marvel Cinematic Universe. Helaas drukt hij deze nu zelf de kop in en is naar eigen zeggen niet gemaakt voor de Marvel-wereld:

"Ik hou ervan om dingen altijd geaard, herkenbaar en klein te houden. Ik denk niet dat ik voor die wereld gemaakt ben. Ik ben meer gebouwd voor personages die je het gevoel geven dat het je buurman zou kunnen zijn."

Vervolgfilm
Momenteel werkt Odenkirk druk aan het vervolg op Nobody. Zijn hoofdrol hierin voldoet niet per se aan de hierboven genoemde omschrijving, maar is hem wel extra veel waard. Volgens zeggen is deze ontstaan vanuit zijn personage in de serie Better Call Saul en twee woninginbraken die hij heeft meegemaakt:

"Ik was erg verrast door Nobody. Ik was met dat project begonnen omdat ik het gevoel had dat het personage dat ik aan het ontwikkelen was in 'Better Call Saul' het soort personage was dat je vaak in een actiefilm ziet. Hij heeft oprechte verlangens en hij was bereid zichzelf op te offeren."

Mogelijke trilogie
Als het aan Odenkirk zelf ligt komt er ook nog een derde Nobody-film, maar dat moet het tweede deel natuurlijk wel net zo verrassend goed ontvangen worden. Wel eindigt het personage uiteindelijk met lege handen, want "hij vernietigt alles waar hij van houdt", aldus Odenkirk.

Mocht je de John Wick-achtige film nog niet gezien hebben, dan is dat zeker aan te raden. Hij is nu te zien op Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair