'The Marvels' laat de 'gekoppelde mysteries' in het Marvel-universum zien

'The Marvels' laat de 'gekoppelde mysteries' in het Marvel-universum zien

Eindelijk hebben we details over het verhaal.

Gisteren bracht Marvel Studios de eerste trailer van The Marvels uit. De officiële synopsis is nu ook uitgebracht en we krijgen iets meer context rondom het fenomeen dat Carol Danvers (Brie Larson), Kamala Khan (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) samenbrengt.

Synopsis
In The Marvels van Marvel Studios heeft Carol Danvers aka Captain Marvel haar identiteit teruggewonnen van de tirannieke Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Maar onbedoelde gevolgen zorgen ervoor dat Carol de last van een gedestabiliseerd universum op zich neemt.

Wanneer haar taken haar naar een abnormaal wormgat sturen dat is gekoppeld aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrikt met die van Jersey City-superfan Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel, en Carol's vervreemde nichtje, nu S.A.B.E.R. astronaut Captain Monica Rambeau.

Samen moet dit onwaarschijnlijke trio samenwerken om samen te leren werken om het universum te redden als 'The Marvels'.

Pakt op waar Disney+ gebleven is
Monica Rambeau en Kamala Khan maakten hun MCU-debuut in de series WandaVision en Ms. Marvel. De scènes na de aftiteling van deze series hintte al naar de The Marvels. Deze scènes bekijk je hieronder.





Verschijning
Je ziet The Marvels vanaf 8 november in de bioscoop. Als je de eerste trailer hebt gemist, dan bekijk je die hieronder.



NieuwsFilm

meest populair