Actieknaller 'Savage Salvation' met Robert de Niro komt begin volgende maand in de bioscoop

Actieknaller 'Savage Salvation' met Robert de Niro komt begin volgende maand in de bioscoop

De Niro bevindt zich voor de verandering aan de juiste kant van de wet.

Robert De Niro is de laatste tijd vaker in het nieuws voor zijn eerste televisierollen, maar met de actiethriller Savage Salvation keert hij terug naar het grote doek in de rol van politieagent. Als pensionado-in-spé moet hij alsnog aan de bak om een bendeoorlog te voorkomen. Bekijk de trailer hieronder.

De actiefilm is al enkele maanden uit in de Verenigde Staten, maar het heeft even geduurd voordat de film de oversteek maakte over de Atlantische Oceaan. Vanaf 4 mei zal de film ook te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

De cast van Savage Salvation is niet mis. Zo spelen onder andere John Malkovich, Jack Hutson en rapper Quavo naast De Niro in de film. De regie is in handen van Randall Emmett naar een script van Adam Taylor Barker en Chris Sivertson.

Het plot van Savage Salvation
De synopsis van de film luidt:"Sheriff Church (Robert De Niro) en rechercheur Zeppelin streven ernaar de vrede te bewaren in hun ruige stad, waar de enige twee interesses van de inwoners de kerk of drugs zijn."

De synopsis gaat verder:"De pas verloofde Shelby John (Jack Huston) en Ruby Red willen een nieuwe start. Ze besluiten samen een gezin te stichten en clean te worden, met de steun van Peter, Ruby's zwager (John Malkovich). Shelby ontdekt zijn geliefde Ruby echter dood op hun veranda voordat zij haar laatste wens heeft kunnen vervullen: gedoopt worden in de rivier en weggespoeld worden van haar zonden uit het verleden."

De synopsis sluit af: "Vervuld van vurige woede begint Shelby aan een wraakzuchtige moordpartij om al het onrecht dat Ruby is aangedaan door elke schakel in de drugshandel recht te zetten."

Bekijk de trailer van Savage Salvation gauw hieronder.



NieuwsFilm

meest populair