Waarom de superster Harry Styles geen zin had in 'The Little Mermaid'

Waarom de superster Harry Styles geen zin had in 'The Little Mermaid'

Styles wil meer zijn dan alleen een zanger.

Binnenkort komt Disney weer met een nieuwe film. En niet zomaar een, dit is namelijk The Little Mermaid. Wat opvallend was, is dat er geruchten waren dat Harry Styles een rol zou gaan spelen. Echter koos hij ervoor om dit niet te doen.

Regisseur Rob Marshall vertelde dat er een aantal ontmoetingen geweest waren met Styles over een eventuele rol. Echter heeft Styles uiteindelijk de rol geweigerd, omdat hij in 2022 bezig wilde zijn met meer 'duisterdere' rollen.

"We hebben hem meerdere keren ontmoet en hij is een geweldige gast. Helaas kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat hij het niet zou gaan doen, omdat hij meer bezig wilde zijn met films die de iets duisterdere kant op gaan."

Styles gaat een andere richting op
Styles was later dat jaar ook te zien in de thriller Don't Worry Darling en in de romantische film My Policeman. Marshal gaf ook aan dat een reden waarom hij The Little Mermaid heeft afgewezen is omdat hij meer als acteur gezien wilt worden.

"Voor mensen als Harry uit de musicalwereld wil je als meer gezien worden dan alleen een zanger. Daarom doet hij nu ook andere genres om te laten zien dat hij meer in huis heeft. Uiteindelijk ben ik ook meer dan tevreden met de jongere mensen die we nu hebben."

The little Mermaid zal vanaf 26 mei te zien zijn in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair