Nieuwe trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zit vol nostalgische momenten

Nieuwe trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zit vol nostalgische momenten

De nieuwe trailer bevat veel oude en nieuwe beelden.

Nog een paar weken en dan is het zo ver, dan verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscopen, het laatste deel van de trilogie. Een nieuwe trailer van Marvel herinnert fans aan 'The Greatest Hits', voordat er een einde komt aan het avontuur van de Guardians.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is het derde en laatste deel in de trilogie van James Gunn. Gunn heeft bevestigd dat het de laatste keer zal zijn dat het team van Star-Lord, Gamora, Drax, Nebula, Mantis, Kraglan, Groot en Rocket Raccoon samen te zien zal zijn. "This is the End of the Road," zegt Star-Lord in de nieuwe trailer.



Nieuwe Beelden
Naast de beste momenten van de vorige films bevat de nieuwe trailer ook beelden van de superschurk High Evolutionary, de terugkeer van Sylvester Stallone als Stakar Ogord en een cameo van Nathan Fillion.

Het einde van de Guardians
In Vol. 3 moet Star-Lord, die nog rouwt om Gamora, opnieuw zijn team van buitenbeentjes verzamelen om het sterrenstelsel te verdedigen tegen een nieuwe schurk. Een missie die weleens het einde kan betekenen van de Guardians of the Galaxy.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei exclusief in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair