Oudere James Bond-acteur lijkt favoriet: "jonkies kunnen 007 niet spelen"

Oudere James Bond-acteur lijkt favoriet: "jonkies kunnen 007 niet spelen"

Misschien dan toch maar weer iemand met meer ervaring?

Als je een beetje het filmnieuws volgt, weet je vast en zeker wel dat MGM op zoek is naar de volgende James Bond. Ondanks het feit dat ze blijkbaar voor een jonge 007 willen gaan, zegt een bekende persoon nu dat het juist wel goed is om voor een ietwat oudere acteur te gaan.

Daniel Craig was een laatste keer te zien als de wereldberoemde geheim-agent in No Time to Die, maar nu moet dus iemand het stokje overnemen. De bekende Bond-producente, Barbara Broccoli, liet al eerder weten dat ze graag een jongere acteur willen strikken, zodat deze persoon lang de rol kan spelen.

Maar toch
Casting director Debbie Williams, die betrokken was bij de casting van Craig, laat nu weten dat meerdere jonge acteurs toen al auditie deden voor de rol, maar deze uiteindelijk toch naar Craig ging.

Williams laat zich er nu over uit: "We hebben toen al gekeken naar veel jongere acteurs". Uiteindelijk werd het toch Craig, die destijds toch 'al' 38 was en al 14 jaar actief was in de filmindustrie. Toch werd het Williams snel duidelijk dat hij de beste keuze was.

Betere keuze
Zo vervolgt McWilliams: "We kwamen er toen toch achter dat we niet voor een jonge acteur willen gaan. Ze hadden gewoon niet genoeg ervaring en ook niet de mentale capaciteit om dit aan te kunnen. Het is niet zomaar een rol, maar ook een enorme verantwoordelijkheid".

NieuwsFilm

meest populair