Marvel Studios geeft 'Blade' deze zeer uiteenlopende cast

Marvel Studios geeft 'Blade' deze zeer uiteenlopende cast

De film heeft een strakke cast.

De reboot van Blade lijkt weer momentum op te pakken door de casting van Mia Goth (Pearl, Infinity Pool), maar welke acteurs zijn verder te zien in de film? Je leest het hier.

Mahershala Ali
De hoofdrol van Eric Brooks/Blade is inmiddels alweer vier jaar gereserveerd voor Mahershala Ali. Je kunt hem kennen van zijn rollen in Moonlight en Green Book, voor allebei won hij namelijk een Oscar.

Dit is niet de eerste keer dat Ali een rol heeft in de Marvel-wereld. Zo speelde hij de vijand Cottonmouth in Luke Cage en Uncle Aaron/The Prowler in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ook was hij al te horen als Blade in een scène na de aftiteling van Eternals.



Delroy Lindo
Delroy Lindo is een gerespecteerd acteur die voornamelijk bekend staat voor zijn rollen in Spike Lee-films. Denk hierbij aan Malcolm X, Da 5 Bloods en Crooklyn, Crockers.

Het is nog niet officieel bekend welke rol Lindo heeft, maar de kans is groot dat hij Jamal Afar speelt. Afar is Blade's pleegvader en mentor op het gebied van vampierjagen.



Aaron Pierre
Ook Aaron Pierre is alweer een tijdje onderdeel van de cast van Blade. Hij was recent te zien in M. Nights Shyamalan's Old en de DC-serie Krypton. Het enige wat we weten over zijn rol is dat hij hoogstwaarschijnlijk een vijand is.

Wie dit dan specifiek is, kan voor nu alleen nog maar over gespeculeerd worden. Vijanden van Blade zijn bijvoorbeeld Deacon Frost, Baron Blood en natuurlijk Dracula.



Mia Goth
Ten slotte hebben we moderne scream queen Mia Goth als onderdeel van de cast. De actrice is dankzij haar rollen in films als X, Pearl en Infinity Pool erg populair geworden onder horrorfans. Over Goth's rol is momenteel nog het minste bekend.

Er wordt gespeculeerd dat ze Rebecca van Helsing zou kunnen spelen. Een personage die uit is op wraak op Vlad Dracula na de moord van haar ouders.



NieuwsFilm

meest populair