Dreigt er groot uitstel voor 'Oppenheimer' van Christopher Nolan?

Dreigt er groot uitstel voor 'Oppenheimer' van Christopher Nolan?

Volgens de directeur van het Cannes Festival wordt de film flink uitgesteld?

Het internet was eerder vandaag in rep en roer omdat het leek dat de nieuwe van Christopher Nolan, Oppenheimer, flink uitgesteld zou worden. Wat is er gebeurd en kunnen we de film nog steeds verwachten op 20 juli?

Variety postte gisteren een interview met de directeur van het Cannes filmfestival, Thierry Fremaux. In dit interview vertelde de festivaldirecteur dat Oppenheimer niet in première zou gaan op het festival omdat de film niet op tijd klaar zou zijn. "Ik had de film heel graag vertoond maar de release is verschoven naar het eind van het jaar om beter aan te sluiten bij het awards-seizoen," vertelde Fremaux.

Barbie
Het internet werd wild en begon te speculeren over waarom de film uitgesteld zou worden. De voornaamste theorie was dat Universal bang was voor de Barbie-film, die op dezelfde dag uitkomt. De studio zou de concurrentie niet aandurven en op zoek zijn naar een nieuwe datum.

Inmiddels heeft Universal Pictures via IGN gereageerd op het gerucht, en fans kunnen opgelucht ademhalen, de film komt gewoon zoals gepland uit op 20 juli.

Onduidelijk
Waarom de Cannes directeur iets anders vertelde is niet duidelijk, waarschijnlijk is hij simpelweg teleurgesteld dat hij de film niet kan vertonen tijdens het festival.

Dus slaap gerust, Barbie en Oppenheimer gaan nog steeds de strijd met elkaar aan in de bioscopen vanaf 20 juli.



NieuwsFilm

meest populair