Batman stort uit de Batwing in vette clip uit 'The Flash'

Batman stort uit de Batwing in vette clip uit 'The Flash'

Michael Keaton gaat er gewoon voor!

Miljoenen filmfanaten kijken uit naar The Flash, voornamelijk vanwege het feit dat hier niet één maar twee Batmans in opduiken! Nu is weer een nieuwe clip online te vinden waar Michael Keaton als Batman in te zien is.

Behoorlijk wat DC-fans waren in extase toen ze kregen te horen dat niet alleen Keaton maar ook Ben Affleck zou terugkeren als 'The Caped Crusader' in de blockbuster. Het is alweer enkele jaren geleden dat we Affleck zagen als Batman, maar Keaton was nog langer geleden.

Actie
Ondanks het feit dat Keaton vandaag de dag 71 jaar oud is en dus ook de oudste live-action Batman gaat spelen die we ooit hebben gezien, betekent dat niet dat hij niet meer in actie komt. Dat laat de onderstaande clip ook wel goed zien.

In de clip zien we twee verschillende Flash, Scarlet Speedster en Variant (beiden worden natuurlijk gespeeld door Ezra Miller) in de Batwing met the Dark Knight. Wanneer hij zegt tegen de dubbelgangers waar zij de parachutes kunnen vinden en zij hem vragen waar de zijne is, stort hij de Batwing uit.

Bekijk de korte maar gave clip hieronder. Over precies 10 dagen verschijnt de nieuwe trailer!



NieuwsFilm

meest populair