Zendaya kijkt terug op heftige opnames: "Dit is een nachtmerrie"

Zendaya kijkt terug op heftige opnames: "Dit is een nachtmerrie"

De actrice kon niet goed ademen maar ging toch door.

Zendaya mag dan pas wel 26 jaar oud zijn, de actrice is nu al een van de grootste namen in Hollywood. Zo bemachtigt ze de ene na de andere grote filmrol, maar dat betekent niet dat alles perfect verloopt.

Zendaya was te zien in diverse Marvel-blockbusters en speelt ook een van de hoofdrollen in Dune (en het vervolg), maar ook in de serie Euphoria speelt ze de belangrijkste rol. Ondanks het feit dat fans enorm genieten van Zendaya, is het voor de actrice zelf lang niet altijd even makkelijk geweest tijdens de opnames.

Groots
De HBO-serie is sinds 2019 te zien, en wordt zowel geprezen als bekritiseerd vanwege de expliciete seks- en drugscènes. Ondanks het feit dat Euphoria dus best wel controversieel is, heeft de serie al meerdere grote filmprijzen gewonnen. Ze gaan dan natuurlijk ook door en er wordt momenteel gewerkt aan het derde seizoen.

De opnames lijken voor Zendaya echter niet helemaal vlekkeloos te verlopen. In een recent interview laat de hoofdrolspeelster zich erover uit: "We moesten opnemen in een oud en stoffig huis, maar dit was een regelrechte nachtmerrie..."

Problemen
Het was er volgens Zendaya zo vies dat ze niet goed kon ademhalen. Zo vervolgt ze: "We filmden de hele nacht maar ik kon niet meer ademen. Ik had zelfs een inhalator nodig. Het was enorm stoffig, maar het was wel elke seconde waard, want dit wordt een hele sterke aflevering".

De regisseur van het derde seizoen, Sam Levinson, komt met een soortgelijk verhaal: "Ja, de omstandigheden waren bijzonder zwaar, maar elk shot is top. Of het nu gaat om een beeld van enkele seconden of iets langers, het ziet er allemaal veel beter uit dan ik had gedacht!"

NieuwsFilm

meest populair