Deze schokkende scène moest uit 'Tank Girl' worden verwijderd

Deze schokkende scène moest uit 'Tank Girl' worden verwijderd

Duizenden dollars werden voor niks uitgegeven aan een prothetisch kangoeroe geslachtsdeel...

Het komt natuurlijk wel vaker voor dat bepaalde scènes uit films worden geknipt voor talloze redenen. Een behoorlijk vreemd moment dat uit een film weg gehaald is en blijft toch wel een apart idee uit Tank Girl.

Misschien komt de naam je nog bekend voor, maar deze film kwam al een hele tijd geleden uit. Tank Girl, gebaseerd op de gelijknamige stripboeken, kwam in 1995 uit. De comics waren zeer geliefd, maar de film deed het helaas toch iets minder.

Toch wilde de regisseuse Rachel Talalay behoorlijk trouw blijven aan het bronmateriaal door wel iets heel aparts toe te voegen aan haar film...

Aparte relatie
In de stripboeken heeft Tank Girl (die in de film werd gespeeld door Lori Petty) een seksuele relatie met een kangoeroeman (gespeeld door Ice-T). Het is voor elke filmmaker een risico om een 'relatie' in beeld te brengen tussen een mens en iets anders, maar Talalay had hier geen enkele moeite mee.

Zij was bereid behoorlijk ver te gaan en was zelfs van plan om een behoorlijk expliciet weergegeven seksscène te laten zien tussen Tank Girl en de kangoeroeman. Deze was zelfs al opgenomen. Achter haar rug om bewerkte de filmstudio echter de film en haalde het beruchte moment volledig uit Tank Girl.

Duur
Niet alleen zal Talalay dit niet erg fijn hebben gevonden, ook de studio had veel uitgegeven voor niks. Er waren namelijk meerdere duizenden dollars gebruikt om een prothetische kangoeroepenis voor de film te maken, maar deze kregen we dus niet te zien.

Bekijk hieronder nog eens de trailer van de knettergekke Tank Girl.



NieuwsFilm

meest populair