Netflix Originals: dit zijn nog eens 5 oorlogsfilms van Netflix zelf

Netflix Originals: dit zijn nog eens 5 oorlogsfilms van Netflix zelf

Nog eens 5 topfilms om nu te kijken.

Inmiddels heeft Netflix flink wat eigen producties uitgebracht. Hieronder lees je over nog 5 oorlogsfilms van Netflix zelf die zeker de moeite waard zijn.

El Fotógrafo de Mauthausen
Deze aangrijpende film vertelt het waargebeurde verhaal van Francesc Boix, een Spaanse gevangene in het nazi-concentratiekamp Mauthausen in Oostenrijk die de bewijzen van de verschrikkingen die binnen de muren zijn gepleegd, probeert te redden.



Narvik
Het is april 1940. De ogen van de wereld zijn gericht op het Noorse stadje Narvik, bron van het ijzererts dat nodig is voor Hitlers oorlogsmachinerie. Door twee maanden van hevige winteroorlog krijgt Hitler zijn eerste nederlaag te verwerken. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.



Black Crab
Noomi Rapace speelt de hoofdrol in Black Crab. De film volgt een zestal soldaten die in een post-apocalyptische wereld op een geheime missie een mysterieus pakket over een bevroren archipel vervoeren.



Mosul
In Mosul zien we het waargebeurde verhaal van een politie-eenheid uit Mosul die wanhopig strijdt om de Iraakse stad te bevrijden van duizenden ISIS-militanten.



Skyggen I Mit Oje
Deze film toont het heftige waargebeurde verhaal over een bommissie in Kopenhagen tijdens de Tweede Wereldoorlog die per ongeluk een school vol kinderen treft.



NieuwsFilm

meest populair