Schreeuwend publiek tijdens Stephen King-film 'The Boogeyman': film aangepast

The Boogeyman verschijnt in juni in de Nederlandse bioscopen.

Verleden jaar verschenen er twee verfilmingen van boeken van Stephen King, met Firestarter en Mr. Harrigan's Phone. Dit jaar zien we eveneens twee films over zijn werk. De eerste is The Boogeyman en deze verschijnt over zo'n twee maanden in de bioscopen.

In gesprek met Empire liet regisseur Rob Savage (Dashcam, 2021) weten dat het testpubliek zich helemaal kapot schrok tijdens de eerste scène met het enge filmwezen uit de film. Het gevolg was dat de horrorfilm aangepast moest worden.

Hard schreeuwen
"De eerste keer dat ze het wezen zagen, schreeuwde het publiek zo hard. De mensen begonnen meteen met hun buren te praten en te babbelen, waardoor ze de volgende scène volledig misten," aldus de regisseur.

"Dus moesten we de scène opnieuw knippen en in elkaar zetten met 45 seconden opvulling, waardoor het publiek geen essentiële informatie mist," voegde Savage toe.

The Boogeyman
The Boogeyman in een verfilming van het gelijknamige korte verhaal uit 1973 van Stephen King. In de horrorfilm zie je rollen van onder meer Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, David Dastmalchian en Marin Ireland.


Binnenkort
Vanaf 8 juni draait The Boogeyman in de Nederlandse bioscopen. Later dit jaar moet de verfilming Salem's Lot verschijnen. Hieronder de trailer voor The Boogeyman.



NieuwsFilm

meest populair