Angstaanjagende eerste trailer voor Stephen King-verfilming 'The Boogeyman'

De nachtmerrie van elk kind lijkt uit te komen

Matthijs Bouman 30 januari 2023 11:08 in Algemeen
20th Century Fox heeft de eerste trailer van The Boogeyman gereleased. De horrorfilm, gebaseerd op het gelijknamige verhaal van Stephen King, komt later dit jaar naar het grote witte doek.

The Boogeyman is een kort verhaal dat in 1978 door Stephen King werd gepubliceerd. Het focust zich op een kwaad wezen uit de Amerikaanse folklore die vroeger werd gebruikt om kinderen bang te maken.

Cast
De film heeft een iets andere invalshoek als het origineel. Het het verhaal van Stephen King gaat over een volwassen man die zijn verhaal doet bij een psychiater over de Boogeyman. In de film ligt de focus op een kind die geplaagd wordt door de wrede aanwezigheid in haar huis.

In deze bloedstollende verfilming zijn de hoofdrollen weggelegd voor o.a. Sophie Thatcher (The Book of Boba Fett), Chris Messina (Argo) en Vivian Lyra Blair (Bird Box). De regie is in handen van Rob Savage.Poster
Samen met de trailer krijgt The Boogeyman ook een eerste poster, die refereert naar de angstaanjagende gebeurtenissen waar we in de trailer al een preview van krijgen.The Boogeyman krijgt op 2 juni een release in Amerika, een Nederlandse releasedatum is tot op heden nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair