Marvel Studios mogelijk al opzoek naar vervanger van gearresteerde Jonathan Majors

Marvel Studios mogelijk al opzoek naar vervanger van gearresteerde Jonathan Majors

En misschien hebben ze zelfs al de perfecte kandidaat gevonden.

Jarenlang werd er naar Thanos opgebouwd in het MCU. De nieuwe grote schurk, Kang, zou normaalgesproken gespeeld worden door Jonathan Majors, maar nu doet een gerucht de ronde dat Marvel hem al wil vervangen.

De reden hiervoor? De Amerikaanse acteur zou zijn vriendin mishandeld hebben. Zo zou hij haar een klap hebben verkocht en bij de nek hebben vastgegrepen. Zij zo hem betrapt hebben terwijl hij berichtjes naar een andere dame aan het sturen was. Majors werd vervolgens gearresteerd.

Wat nu
De advocaat van de acteur zegt dat dit verhaal helemaal niet klopt en dat Majors juist het slachtoffer is. Zijn advocaat liet eveneens weten dat hij met bewijs zou komen waarmee hij de acteur zou kunnen vrijpleiten.

Dit heeft de advocaat gedaan, maar de rechtbank was allesbehalve overtuigd met dit zogenaamde bewijs, wat naar verluidt enkel en alleen berichten zijn van het vermeende slachtoffer. Het ziet er dan ook niet goed uit voor Majors, die nog steeds niet van de problemen af is en misschien zelfs de bak in moet.

Andere acteur
Jeff Sneider, de bekende filmjournalist van Collider, beweert dat Marvel Majors gaat vervangen. Zo zegt hij: "We hebben niks meer gehoord van Jonathan Majors, maar ik heb wel meegekregen dat hij vervangen gaat worden als Kang".

"Blijkbaar denkt Marvel aan Damson Idris. Mocht dit er daadwerkelijk van komen dat is er dus een kans dat hij de nieuwe grote schurk wordt". Idris wist al eerder hoge ogen te gooien in Swarm en Outside the Wire. Ook zal hij naast Brad Pitt te zien zijn in de Forumla-1 film waaraan dit moment gewerkt wordt.

NieuwsFilm

meest populair