Deze 'Star Wars'-acteur zou de ideale nieuwe Snape zijn in de 'Harry Potter'-serie

Deze 'Star Wars'-acteur zou de ideale nieuwe Snape zijn in de 'Harry Potter'-serie

Neemt Adam Driver het stokje over van Alan Rickman?

Als je denkt aan Alan Rickman denk je aan Snape en andersom. De acteur was misschien wel de meest geliefde ster in de Harry Potter-filmfranchise, maar nu er een serie komt, moet toch iemand het stokje overnemen. Fans denken dat de onderstaande acteur dit wel aankan.

Miljoenen filmfanaten noemen Rickman als hun favoriete acteur van de reeks. Gek is dit niet. Niet alleen was hij ijzersterk in de rol, hij ging ook behoorlijk ver. In 2005 kwam de acteur erachter dat hij kanker had en in 2016 overleed hij.

Dit betekent dat Rickman al behoorlijk ziek was tijdens de laatste Harry Potter-films. Toch wilde hij niet opgeven, en gelukkig maar. Zijn rol als Snape is dan ook legendarisch, waardoor hij zeker nooit vergeten zal worden. Maar een vervanger is wel nodig.

Adam Driver
De lat ligt dus behoorlijk hoog, maar Harry Potter-fans denken dat Adam Driver dit wel aankan. De meeste mensen kennen hem waarschijnlijk van zijn rol als Kylo Ren in de laatste Star Wars-films, maar ook wist hij hoge ogen te gooien in o.a. Marriage Story, Patterson en The Last Duel.

De nodige mensen vinden namelijk dat Driver niet alleen lijkt op Rickman, maar ook op de Snape van de boeken. Mocht het daadwerkelijk Driver worden, dan moet hij zich wel lang moeten willen vastleggen aan de rol. HBO zal van elk Harry Potter boek een seizoen maken, dus daar gaan vele jaren werk in zitten.

NieuwsFilm

meest populair