Aangrijpende oorlogsfilm 'White Bird' krijgt "wonderlijke" eerste trailer

Aangrijpende oorlogsfilm 'White Bird' krijgt "wonderlijke" eerste trailer

Een vervolg-spinoff van de succesfilm Wonder uit 2017.

Van de schrijver van het boek dat werd verfilmd in Wonder (2017) wordt binnenkort weer een nieuwe verfilming verwacht. Die film heet White Bird. Lionsgate Movies heeft de eerste trailer online gezet.

World War Z en A Man Called Otto-regisseur Marc Forster regisseerde het oorlogsdrama en er zijn rollen voor bekende namen zoals Helen Mirren, Gillian Anderson en Bryce Gheisar.

Volgende Wonder-film
White Bird wordt een spin-off, vervolg en een "companion piece" van Wonder genoemd. Gheisar is opnieuw te zien als Julian Albans uit Wonder.

Wonder uit 2017 was een enorm succes en haalde met een budget van $20 miljoen ruim $300 miljoen op. Julian is in de film een vriend van de hoofdfiguur August "Auggie" Pullman.

White Bird
Het verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in Wonder. Julian heeft Beecher Prep voorgoed verlaten. Hij krijgt op den duur bezoek van zijn grootmoeder uit Parijs.

Zij vertelt hem verhalen over haar jeugd als jong Joods meisje in het door de nazi's bezette Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog, terwijl ze voor de nazi's werd verborgen door een verre klasgenoot en zijn ouders.

Dit jaar
In de States verschijnt White Bird in augustus in de bioscopen. Hieronder zie je de eerste trailer en daarna zie je de poster.




NieuwsFilm

meest populair