'John Wick'-regisseur heeft veel topnamen in gedachten voor het vervolg

'John Wick'-regisseur heeft veel topnamen in gedachten voor het vervolg

Van Iron Man tot Tyrion Lannister, hij wil maar wat graag met ze samenwerken.

Chad Stahelski wist weer hoge ogen te gooien met zijn nieuwe en vierde John Wick-film. De blockbuster is misschien wel wel de beste van de reeks, waardoor er nu alweer wordt gesproken over een vervolg. Stahelski weet al wie hij hiervoor zou willen casten.

Ondanks het feit dat we John Wick nog zullen zien in Ballerina, is het verre van zeker of Keanu Reeves nog zal terugkeren voor meer solo-avonturen. Wel zullen er nog meerdere spin-offs volgens en Stahelski heeft zijn zinnen gezet op de nodige grote namen.

Indrukwekkende lijst
Zo zegt de regisseur: "Ik heb een lange lijst, maar de eerste acteur waar ik aan denk is Cillian Murphy. Ik ben een grote 'Peaky Blinders'-fan en ik denk dat Cillian perfect in deze wereld past". Daar blijft het echter niet bij.

Stahelski vervolgt: "Colin Farrel is ook fantastisch. En toen ik Charlize Theron zag in 'Atomic Blonde' dacht ik echt: "Oh mijn Gpd, ik moet gewoon werken met deze vrouw! Zij is geweldig!" Ook ben ik een grote fan van Michelle Yeoh. Ik heb ooit al eens met haar samengewerkt aan een reclame, maar ik zou graag een film met haar maken".

Meer
Stahelski is nog niet klaar: "Ik kan ook genieten van 'Birds of Prey'-ster Jurnee Smollet, om nog maar te zwijgen over Robert Downey. Ik zou hem in elk project willen".

"Maar ik vond Peter Dinklage ook echt top in 'Game of Thrones', net zoals Sean Bean. Ik vind het acteerwerk van deze jongens echt magisch. Dus ja, ik zou een moord plegen om met een van de acteurs te kunnen samenwerken".

NieuwsFilm

meest populair