'Shazam 2'-regisseur kraakt eigen film af: "niet te kijken"

'Shazam 2'-regisseur kraakt eigen film af: "niet te kijken"

Sandberg zet zijn traditie voort.

Het is geen geheim dat Shazam! Fury of the Gods gigantisch is geflopt. Regisseur David F. Sandberg heeft het inmiddels een traditie gemaakt om zijn eigen films hele slechte recensies te geven op de site Letterboxd. Nu ook weer met Fury of the Gods.

Unwatchable
De regisseur geeft altijd op humoristische wijze zijn eigen film kritiek. Hij beoordeelt zijn films altijd met een halve ster, de laagst beschikbare score. Over Fury of the Gods schreef hij het volgende:

"Billy en Shazam hebben verschillende persoonlijkheden. Ik zou echt willen dat iemand de regisseur hierop zou wijzen. Niet te bekijken!"



Toekomst
Sandberg gaat in op de kritiek dat het verschil tussen de Billy Batson van Asher Angel en Zachary Levi te groot is en het ongeloofwaardig is dat ze hetzelfde personage spelen.

Nu Shazam 2 flink financieel is geflopt, is Sandberg voorlopig even klaar is met het regisseren van grootschalige superheldenfilms. Zo heeft hij weer zin om een horrorfilm te maken.

Nu te zien
Shazam! Fury of the Gods is nu te zien in de bioscoop. Hoewel een vervolg er niet meer lijkt te komen, kun je altijd nog je eigen mening vormen over de film. De trailer is hieronder nog eens te zien.



NieuwsFilm

meest populair