Netflix komt met waarschuwing voor heftige scène in erotische thriller 'Obsession'

Netflix komt met waarschuwing voor heftige scène in erotische thriller 'Obsession'

Als je de serie wil kijken, doe dat dan niet met je ouders.

We hebben het allemaal wel zelfs eens meegemaakt of gehoord. Je kijkt een film met je ouders en dan komt er plotsklaps een behoorlijk gênante scène voorbij waardoor iedereen zich ongemakkelijk voelt. Obsession hoort hier zeker ook tussen.

Voor degenen die niet weten waar Obsession over gaat: het is een serie waarin een dokter genaamd William Farrow (Richard Armitage) een relatie krijgt met de verloofde van zijn eigen zoon, Anna Barton (Charlie Murphy). Er zitten echter behoorlijk wat pikante scènes in de serie, maar eentje gaat wel héél ver...

Bekijk hieronder de trailer.



Kussen
Mocht je de serie gezien hebben, dan weet je waarschijnlijk al waar dit naartoe gaat. Juist, de scène waarin Armitage's personage behoorlijk wild begint te stoeien met een kussen dat nog naar Barton ruikt.

De nodige kijkers lieten zich erover uit op sociale media, dat vol staat met reacties als: "Ik zal nooit meer op dezelfde manier naar een kussen kijken" en "Wacht even, doet hij het nu echt met een kussen?!" of "Die gozer is niet goed snik, wat ben ik in vredesnaam aan het kijken?".

Hulp
Netflix schiet zijn kijkers nu te hulp met het volgende grappige bericht. Mocht je de serie kijken met je ouders, dan is het misschien wel handig om de onderstaande tweet te kopiëren.

De streaminggigant geeft de momenten aan dat het ongemakkelijk wordt als je Obsession kijkt met de familie, zodat je precies weet wanneer je je even moet excuseren en je weg moet maken.



NieuwsFilm

meest populair