'Euphoria'-ster Sydney Sweeney neemt verrassende carrièrestap in HBO-film 'Reality'

Een hele andere kant van Sweeney komt in de spannende dramafilm naar voren.

HBO heeft onlangs de officiële trailer uitgebracht van een nieuwe HBO Original met Sydney Sweeney in de hoofdrol. Na een sterke ontvangst op het filmfestival van Berlijn zal nu Reality gauw op de streamingdienst Max verschijnen.

In de film van Tina Satter volgt de kijker Sweeney in de rol van Reality Winner, die wordt veroordeeld voor het lekken van vertrouwelijke informatie over Russische verkiezingsinmenging binnen de VS. De nieuwe trailer geeft vooral details weg van Sweeney's personage en laat alleen nog niet zoveel los over het plot.

Plot van Reality
De introductie van de film op het filmfestival van Berlijn luidde: "Het onlineprofiel van een jonge vrouw bevat foto's van haar huisdieren, haar vrienden en haar sportroutine. Maar op 2 juni 2017 komt er een einde aan al deze posts. De film begint de volgende dag, en bevat het onbewerkte transcript van een audio-opname van de FBI."

De tekst gaat verder: "Het publiek ziet de hoofdpersoon - gespeeld door Sydney Sweeney - aankomen bij haar huis in Georgia, om buiten te worden opgewacht door twee mannen die haar beleefd meedelen dat ze een huiszoekingsbevel hebben. Wat volgt is een verhaal over de ondervraging van klokkenluider Reality Winner en de doorzoeking van haar huis."

Bekijk vanaf 29 mei de nieuwste rol van Sweeney in Reality bij HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair