Eerste teaser 'Godzilla x Kong: The New Empire' onthult mysterieus nieuw monster

Eerste teaser 'Godzilla x Kong: The New Empire' onthult mysterieus nieuw monster

Het volgende hoofdstuk in het 'Monsterverse'.

Legendary heeft zojuist de eerste korte teaser van Godzilla x Kong: The New Empire uitgebracht. De film wordt het volgende hoofdstuk in het 'Monsterverse' en is een vervolg op Godzilla vs. Kong.

Mysterieuze Kaiju
De officiële synopsis van de film luidt als volgt:

"Dit nieuwste deel in de Monsterverse-franchise volgt op de explosieve confrontatie van Godzilla vs. Kong met een geheel nieuw filmavontuur, waarin de almachtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een kolossale onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld, en hun bestaan op de proef stelt - en onze eigen."

"De epische nieuwe film zal dieper ingaan op de geschiedenis van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl het de mythische strijd blootlegt die deze buitengewone wezens heeft helpen smeden en voor altijd aan de mensheid heeft gebonden."

Teaser
Naast nieuwe castleden als Dan Stevens en Alex Ferns, zijn ook Brian Tyree Henry, Rebecca Hall en Kaylee Hottle weer te zien als hun personages uit Godzilla vs. Kong.

De teaser onthult niet alleen een nieuwe vijand en de titel, maar ook wanneer we de film kunnen verwachten. Godzilla x Kong: The New Empire komt namelijk op 15 maart uit in de bioscoop. Je bekijkt de teaser hieronder.



NieuwsFilm

meest populair