Speelt deze geliefde 'Star Wars'-acteur de hoofdrol in de nieuwe 'Fantastic Four'-film?

Speelt deze geliefde 'Star Wars'-acteur de hoofdrol in de nieuwe 'Fantastic Four'-film?

Adam Driver is op dit moment zeer geliefd in Hollywood.

De nodige filmfanaten willen maar wat graag John Krasinski zien als Reed Richards in de nieuwe Fantastic Four-film van Marvel. Nu doet echter een hele andere naam de ronde maar ook deze acteur mag er zeker zijn.

Het gaat hier om niemand minder dan Adam Driver. De meeste mensen kennen hem waarschijnlijk van zijn rol als Kylo Ren in de laatste Star Wars-films, maar ook wist hij hoge ogen te gooien in o.a. Marriage Story, Patterson en The Last Duel.

Meer
Grappig genoeg kwam er enkele dagen geleden nog een artikel langs op FilmTotaal over de acteur. Harry Potter-fans denken namelijk dat Driver de perfecte opvolger is van Alan Rickman als Snape en het stokje moet overnemen voor de recentelijk aangekondigde Harry Potter-serie.

Nu blijkt het dat hij misschien niet alleen een tovenaar gaat spelen maar dus ook een superheld. Enige tijd geleden werd al gemeld dat Marvel hem graag wilde strikken voor de Fantastic Four-reboot. Het schijnt dat alles al zo goed als rond is. Het enige wat Driver nog moet doen is zijn handtekening zetten.

Wat te verwachten
De veronderstelling is dat het gaat om de rol van Reed Richards, maar het zou ook kunnen dat hij voor Doctor Doom gaat. We zullen het hoe dan ook snel te horen krijgen, want de Fantastic Four-opnames zullen snel van start gaan.

Marvel zal vast en zeker ook voor grote namen willen gaan voor de andere hoofdrollen. Zo moet ook nog The Human Torch, Invisible Woman en The Thing gevonden worden. Hou FilmTotaal de komende tijd dus goed in de gaten voor meer Fantastic Four-nieuws.

NieuwsFilm

meest populair