Cast live-action 'Lilo & Stitch'-film lijkt bijna compleet

Cast live-action 'Lilo & Stitch'-film lijkt bijna compleet

Bijna alle belangrijke hoofdrollen in de film lijken ondertussen ingevuld.

Begin deze maand werd bevestigd dat Maia Kealoha de rol van Lilo zal gaan invullen in de live-action verfilming van Lilo & Stitch voor Disney Plus. Nu voegen meerdere namen zich bij de cast, waarmee de film snel voortgang boekt.

De live-action verfilming van de animatieklassieker Lilo & Stitch (2002) komt van regisseur Dean Fleischer Camp, die een Oscarnominatie mocht ontvangen voor Marcel the Shell with Shoes On (2021), en het script is geschreven door Chris Kekaniokalani Bright.

Nieuwe rollen
Gedurende het verstrijken van de maand kwamen er enkele interessante castings naar boven voor de film, welke aangeven dat de rollen van Nani, David en Cobra Bubbles zijn ingevuld.

Afgelopen 13 april kwam naar buiten dat actrice Sydney Agudong de rol invullen van Nani, de oudere zus van Lilo, zal gaan spelen. Enkele dagen later werd bekend dat acteur Kahiau Machado de rol van David, Nani's 'love interest', zal invullen.

Daarbij kwam nog geen twee dagen geleden het nieuws voorbij dat ook de rol van Cobra Bubbles, een voormalige CIA-agent, zal worden gespeeld door Emmy-award winnaar Courtney B. Vance.

Eerder gecast
De acteurs voegen zich bij de al eerder gecaste Maia Kealoha als Lilo en Zach Galifianakis en Billy Magnussen in nog onbekende rollen.

Daarbij leek het ook al bevestigd dat Chris Sanders terug zou keren als de stem van Stitch, wat niet geheel vreemd is gezien het personage voornamelijk uit CGI zal bestaan in de film.

Lilo & Stitch zal exclusief te streamen zijn als Disney+ Original en verschijnt volgens IMDb vermoedelijk vanaf 10 mei 2024 op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair