Fans zien in Cillian Murphy een ideale 'Harry Potter'-kandidaat

Fans zien in Cillian Murphy een ideale 'Harry Potter'-kandidaat

Gaat de acteur een van de hoofdrollen op zich nemen?

Enkele dagen geleden kregen we te horen dat er een Harry Potter-serie aankomt. Miljoenen fans waren meteen in extase en noemen allerlei acteurs die gecast moeten worden. Een naam wordt echter wel erg vaak genoemd.

Het gaat hier om niemand minder dan Cillian Murhy, o.a. bekend van de populaire serie Peaky Blinders en de nodige Christopher Nolan-films. Hij is al jarenlang een geliefde acteur, waardoor de nodige filmfanaten denken dat hij wel een van de belangrijkste rollen op zich kan nemen.

Voldemort
Het is natuurlijk lastig om sommige acteurs te vervangen. Wie kan het stokje overnemen van Daniel Radcliffe's Harry Potter en kan een andere acteur dan Alan Rickman eigenlijk wel Snape spelen? (al hebben fans hier ook een perfecte naam voor uitgekozen!)

Nu zeggen Harry Potter-liefhebbers weer dat Murphy goed zou zijn als Voldemort en dus in de voetsporen zou kunnen treden van Ralph Fiennes. De nodige mensen vinden de afbeelding van Murphy als Voldemort niet verkeerd. Deze is hier te zien.

Wel of niet
Of het er ook daadwerkelijk van gaat komen is nog maar de vraag. HBO wil van elk boek een seizoen maken, dus de acteur zou zich dan na Peaky Blinders weer jarenlang moeten willen vastleggen aan een andere serie.

Sommige mensen willen Fiennes juist graag zien terugkeren, maar die kans lijkt bijzonder klein. Een van de grote bazen bij HBO, Casey Bloys, zei het volgende: "We kijken er gigantisch naar uit om Hogwarts op een hele andere manier te laten zien!" Verwacht dus niet exact hetzelfde als de film.

NieuwsFilm

meest populair