Einde 'Evil Dead Rise' leent zich prima voor meer vervolgfilms

Einde 'Evil Dead Rise' leent zich prima voor meer vervolgfilms

Na een succesvol eerste weekend zal een vervolg op Evil Dead Rise er zeker weten komen.

Evil Dead Rise is niet alleen goed voor uitstekende recensies, maar het lijkt er ook op dat de film een openingsweekend gaat hebben dat hoger is dan voorheen werd verwacht.

Een enorme hit
De film lijkt in de Verenigde Staten af te stevenen op een debuut van meer dan 23 miljoen dollar, wat tegenover een budget van slechts 12 miljoen dollar nu al een succes genoemd mag worden.

En dat betekent natuurlijk dat er dikke kans is op een sequel. Regisseur Lee Cronin werd gevraagd naar de mogelijkheden voor een vervolg, en daarop liet hij weten dat hij al zeker vier verschillende ideeën voor een vervolg klaar heeft liggen, waaronder één die de actie terug naar het bos verplaatst:

"Gezien het begin en het einde, weten we dat deze boosaardige kracht een poort heeft. En dat brengt ons terug naar het bos. En dat is tof, want ik heb voor het eerst een Evil Dead-film met een ander type locatie gemaakt, maar nu zou het lachen zijn als ik terug ga naar een hutje in het bos."

De mogelijkheden zijn eindeloos
Het zou echter ook kunnen dat we gaan zien hoe de gigantische zooi die is ontstaan door de gebeurtenissen in Evil Dead Rise opgeruimd moet worden. Maar ook liggen er ideeën klaar voor een direct vervolg dat zich richt op een van de overlevenden of een film over de oorsprong van het boosaardige boek uit de film.

Evil Dead Rise draait nú in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair