'Extraction 2' bevat een scène van 14 minuten die je gezien moet hebben

'Extraction 2' bevat een scène van 14 minuten die je gezien moet hebben

Er wordt mogelijk iets met een helikopter gedaan.

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Netflix de actiekraker Extraction op zijn de streamingsdienst zette. Al snel werd duidelijk dat ze wederom een hit te pakken hadden en binnen afzienbare tijd werd een vervolg aangekondigd welke komende zomer moet verschijnen.

Ondersteund door Joe en Anthony Russo zal Extraction 2 het verhaal vertellen van Tyler Rake, opnieuw gespeeld door Chris Hemsworth, wie ter nauwer nood de gebeurtenissen uit de eerste film heeft overleefd. Als Australische Black Ops-huurling heeft hij de missie de gehavende familie van een Georgische gangster uit de gevangenis te redden.

One-take
Op de wereldpremière van hun nieuwe serie Citadel, vertelden de gebroeders Russo kort over hun aankomende film. Zo zou deze onder meer een scène van 14 minuten bevatten welke in een enkele take is opgenomen. Hierover zei Joe:

"Ik had geen stopwatch bij de hand, maar dat lijkt me behoorlijk nauwkeurig."

Verder valt er nog geen zinnig woord te zeggen over de scène, omdat alles strikt geheim wordt gehouden. Wel laat Joe doorschemeren dat er in enige vorm een helikopter bij betrokken zou kunnen zijn.

Terugkerende cast
Niet alleen Hemsworth keert terug in zijn rol, ook Golshifteh Farahani keert terug als Nik Khan. Tot slot is ook Adam Bessa een bekend gezicht uit de eerste film. Als bekendste nieuwkomer zien we Olga Kurylenko verschijnen.

Extraction 2 belooft vanaf 16 juni een waar actie-spektakel te worden op Netflix. Bekijk hieronder de eerste beelden.



NieuwsFilm

meest populair