Eerste reacties 'Guardians of the Galaxy Vol. 3': Nieuwe Marvel-blunder of beste sinds tijden?

Eerste reacties 'Guardians of the Galaxy Vol. 3': Nieuwe Marvel-blunder of beste sinds tijden?

De laatste films werden niet zo goed ontvangen.

Het Marvel Cinematic Universe is de laatste tijd niet meer zo populair als toen de originele Avengers en Thanos nog de dienst uitmaakten. Met Guardians of the Galaxy Vol. 3 keren we mogelijk terug naar die periode.

De derde Guardians of the Galaxy-film en de 32e film in het MCU is ondertussen in première gegaan, afgelopen zaterdag in Disneyland Paris. Het gevolg is dat de eerste reacties online te vinden zijn.

Beste sinds Endgame
De film werd door iemand al "de beste sinds Endgame" genoemd en ook het herkomstverhaal van Rocket wordt geprezen. En dat is fijn na minder goed ontvangen films als Ant-Man 3 en Thor 4. Velen melden dat de film zowel bijzonder grappig als zeer emotioneel is.

Vol. 3 is vooral een mooie afronding van de trilogie over de personages die in 2014 werden gelanceerd in de eerste film van James Gunn. Deze film zou een flinke stempel drukken op de humor in de MCU-films die daarna verschenen.

Begin mei
Volgende week woensdag zal Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de Nederlandse bioscopen in première gaan. Marvel is er in ieder geval trots op en noemt de film al "het grootste evenement van de zomer."


Hieronder enkele Tweets met reacties.








NieuwsFilm

meest populair