Een van de beste films aller tijden staat nog maar een week op Netflix

Een van de beste films aller tijden staat nog maar een week op Netflix

'Run Forrest, run!'

Netflix is nog steeds de grootste streamingdienst die er is, maar om dat te kunnen blijven worden er ook wekelijks nieuwe films en series toegevoegd. Daar moet echter ook plaats voor gemaakt worden. Nu blijkt dat een pareltje nog maar een week online staat.

Het gaat hier om misschien wel de beste film van Tom Hanks, namelijk Forrest Gump. De film scoort overal erg sterk. Op IMDb een 8,8 (en staat hiermee op de 11de plek in de top 250). Op Rotten Tomatoes scoort de film 'maar' 71% van de filmcritici, maar de gewone bioscoopgangers geven deze maar liefst een 95%.

Verhaal
Forrest Gump vertelt het verhaal van een simpele jongen met een laag IQ. Dit weerhoudt hem er echter niet van om een grote rol te spelen bij belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo vecht hij mee in Vietnam en ontmoet hij grootheden als Elvis en JFK.

Bekijk de trailer hieronder.



Niet lang online
Opvallend genoeg werd Forrest Gump nog niet eens zo heel lang geleden toegevoegd aan de Netflix database, maar na enkele maanden tijd wordt de cultfilm alweer offline gehaald.

Wil je deze nog zien voordat deze verdwijnt? Doe dat dan snel, want Forrest Gump is beschikbaar tot zondag 30 april!

NieuwsFilm

meest populair