'Guardians of the Galaxy Vol. 3' heeft langste speelduur in de reeks tot nu toe

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' heeft langste speelduur in de reeks tot nu toe

Vol. 3 duurt nog eens 15 minuten langer dan zijn voorganger.

Binnenkort zal eindelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien zijn. Na een aantal trailers en clips is nu ook de speelduur bekend. En het lijkt erop dat het de langste van de 'Guardians'-reeks wordt.

De film zal namelijk 2 uur en 29 minuten duren. Dit is 13 minuten langer dan deel twee die 2 uur en 16 minuten duurde. Deel één was nog korter en ging met 2 minuten over de twee uur heen.

Waar gaat Guardians 3 over?
Peter Quill is nog steeds bezig met de dood van Gamora. Daarbij houdt hij zijn team bij elkaar om het universum te beschermen. Ze gaan op een missie die het einde van de Guardians kan betekenen.

Soundtrack van Guardians
In een interview met Fandango was acteur Chris Pratt behoorlijk te spreken over de muziek in de film. Hij had het volgende erover te zeggen:

"Ik wil geen spoilers geven ofzo, maar ik kan wel zeggen dat dit de beste soundtrack is van de reeks tot nu toe, zonder twijfel. James (Gunn) heeft het weer geweldig gedaan. Hij vindt van die geweldige hits die iedereen kent, maar misschien vergeten zijn. Ze brengen een geweldig gevoel bij de kijker op tijdens de film."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei te zien in de bioscoop. Hieronder kan je een kort fragment bekijken uit de film.



NieuwsFilm

meest populair