Spannende nieuwe thriller krijgt Netflix-kijkers aan zijn zijde

Spannende nieuwe thriller krijgt Netflix-kijkers aan zijn zijde

De film Chokehold / Boğa Boğa in de Top 10 beste bekeken films op Netflix.

De afgelopen jaren zien we steeds minder grote blockbusters op Netflix verschijnen. Soms is dat best jammer, maar het gevolg is wel dat we steeds meer internationale producties op de streamer zien verschijnen.

Helemaal als hekkensluiter komt Chokehold / Boğa Boğa nu binnen in de Netflix Top 10. De thriller komt van regisseur Onur Saylak en er zijn rollen voor Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit en Gürgen Öz.

Typische Netflix-film
Zoals wel vaker is de ontvangst mager van deze Netflix Original. Omschreven door de streamer als "spannend" en "corruptie" krijgt Chokehold tot op heden een magere 5,9/10 op de IMDb.

"Boga Boga wil iets vertellen, maar wat precies blijft onduidelijk. De schuld daarvoor ligt bij het slechte scenario, waarin maar geen tonale keuze wordt gemaakt en dat telkens weer andere gevoelens probeert op te wekken," aldus Terence Shea in zijn recensie met 2,5 ster.

Nu op Netflix
Wil je Chokehold graag even kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Schandaal achtervolgt
Een koppel uit Istanbul begint na een schandaal een nieuw leven aan de Egeïsche kust. Maar ze ontdekken al snel dat de bevolking daar hen liever kwijt dan rijk is.

NieuwsFilm

meest populair