Paul Atreides rijdt op een zandworm in eerste beelden 'Dune: Part Two'

Paul Atreides rijdt op een zandworm in eerste beelden 'Dune: Part Two'

Het verhaal wordt binnenkort dan echt afgesloten!

We wachten al heel lang op het vervolg op de eerste (nieuwe) Dune en eindelijk krijgen we steeds meer te horen over Part Two. De eerste beelden zijn inmiddels getoond en die beloven al enorm veel!

Op CinemaCon zijn veel eerste beelden onthuld, maar die zijn jammer genoeg nog niet vrijgegeven. Screen Rant was gewoon aanwezig bij dit bijzondere evenement en kan dus precies uitleggen wat er allemaal te zien was.

Nieuwe gezichten
Ook Dune: Part Two kwam aan bod. Dat heeft even geduurd en fans zitten met smart te wachten op de afsluiting van het bekende verhaal. Het eerste deel werd afgesloten toen Paul Atreides (Timothée Chalamet) en Lady Jessica eindelijk Chani tegenkwamen en zich bij de Fremen voegden.

De allereerste beelden van Warner Bros. Pictures werpen eindelijk een eerste blik op de rol van Florence Pugh (als prinses Irulan) en die van Austin Butler. Die laatstgenoemde lijkt zelfs kaal te zijn als zijn rol als schurk Feyd-Rautha.

Eerste kus
Daarnaast wordt een liefdevolle kus tussen Chani en Paul laten zien. Ook tonen de eerste beelden dat Paul op een zandworm door de woestijn rijdt; het overgangsritueel voor de Fremen.



NieuwsFilm

meest populair