Topacteur speelt een Oompa Loompa in de 'Wonka'-prequelfilm

Topacteur speelt een Oompa Loompa in de 'Wonka'-prequelfilm

Een hele verrassende keuze!

De release van prequelfilm Wonka komt steeds dichterbij en die krijgt gelukkig ook steeds meer vorm. We weten inmiddels dat de jonge Timothée Chalamet het legendarische personage Willy Wonka speelt, maar wie de rol van Oompa Loompa heeft, zal iedereen verbazen.

De eerste beelden van de langverwachte film van regisseur Paul King Wonka zijn door Warner Bros. Pictures onthuld op CinemaCon. Hoewel deze beelden nog niet officieel naar buiten zijn gebracht, weten aanwezigen wél wat er te zien is geweest.

Vroegere jaren
In een eerste kijk op Wonka is Chalamet eindelijk te zien als de snoepfabrikant. Volgens Screen Rant beginnen de eerste beelden al gelijk goed met de noten van Pure Imagination uit de originele Willy Wonka and the Chocolate Factory.

Ook is te zien dat de moeder van Willy Wonka hem zegt dat hij zijn dromen nooit moet opgeven. De film zal vooral de focus leggen op de jongere jaren van het geliefde Roald Dahl-personage.

Hugh Grant
En dan komt er iets dat niemand echt aan zag komen. De rol van Oompa Loompa (die kleine mannetjes) wordt vertolkt door niemand minder dan romcom-koning Hugh Grant! In de eerste beelden is te zien hoe hij opgesloten zit in een glazen kooi.



De cast bevat zeker niet de minste namen. Zo zien we Olivia Colman, Sally Hawkins en Keegan-Michael Key terug in de prequelfilm.

NieuwsFilm

meest populair