Hoe geloofwaardig is de komst van 'The Flash 2' eigenlijk nog? De regisseur geeft antwoord

Hoe geloofwaardig is de komst van 'The Flash 2' eigenlijk nog? De regisseur geeft antwoord

Biedt de superheldenfilm vruchtbare grond voor een DC-saga?

Op CinemaCon werden onlangs de nieuwste DC-films gepresenteerd, waaronder The Flash, Blue Beetle en Aquaman and the Lost Kingdom. De eerste van dit rijtje werd tevens vertoond en lovend ontvangen. De vraag is dan direct: komt er ook een vervolg?

Al jaren kijken fans vooruit naar de nieuwe film over The Flash, waar meerdere DC-helden zullen samenkomen. Of dit de eerste film van een saga gaat worden? Regisseur Andres Muschietti biedt een antwoord op deze prangende vraag tijdens een interview met Comic Book.

Regisseur
Muschietti zei: "We hebben het er niet over gehad. Ik denk dat we allemaal moeten afwachten hoe deze film het doet. Natuurlijk is er opwinding over het voortzetten van het verhaal, vooral als deze film succesvol is. Natuurlijk is er een wereld in DC die broeit, en die wordt gecreëerd. En de vraag is, zal deze nieuwe wereld dit verhaal absorberen?"

Hij ging verder: "Het goede aan het multiversum is dat het allemaal mogelijk is. Het multiversum laat al deze verschillende werelden naast elkaar bestaan en op elkaar inwerken. En dus hopelijk, ja. We weten het nog niet. Dat is de waarheid."

Batman
Onlangs vertelde Ben Affleck ook meer over zijn rol in The Flash in de Smartless Podcast. Hij vertelde enthousiast: "Het is mijn beste werk voor wat ik als Batman heb gedaan! Ik weet eindelijk hoe ik de man moet spelen! Ik weet dat ik gestopt ben, maar ik heb het nu!"



Hij verklapte: "Ik wil geen spoilers verklappen, maar er was een scène waarin ik werd gered door Wonder Woman tijdens een vuurzee vol slechteriken. Ze redt me met de Lasso der Waarheid, dus wat er gebeurt is dat Batman enkele van zijn echte gevoelens over zijn leven en zijn werk onthult."

Synopsis
De synopsis van de aankomende superheldenfilm luidt: "Barry Allen gebruikt zijn supersnelheid om het verleden te veranderen, maar zijn poging om zijn familie te redden creëert een wereld zonder superhelden, waardoor hij moet racen voor zijn leven om de toekomst te redden."

Een hoop om naar uit te kijken dus. Vanaf 15 juni is The Flash te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair