Eerste details 'Kung Fu Panda 4' onthuld door Jack Black

Eerste details 'Kung Fu Panda 4' onthuld door Jack Black

De synopsis geeft een interessante eerste indruk van het verhaal.

CinemaCon is nog altijd in volle gang en afgelopen nacht was Universal Pictures aan de beurt om enkele onthullingen te doen voor hun aankomende films.

Ondanks grote onthullingen voor Christopher Nolan's Oppenheimer en de nieuwe animatiefilm Migration van Illumination Studios, kwam een update voor Kung Fu Panda 4 toch wel als een onverwachte verrassing.

Kung Fu Panda
De originele Kung Fu Panda uit 2008 uit wist een doorslaand succes te worden op financieel gebied en bij het publiek, en daarbij wist het ook nog eens een Oscarnominatie binnen te slepen voor Beste Animatiefilm.

Uiteindelijk volgden er nog twee succesvolle vervolgfilms en verschenen er meerdere korte animatiefilms en televisieseries, waaronder de recente Netflix-serie Kung Fu Panda: The Dragon Knight.

Indrukwekkend en grappig
Tijdens het panel van Universal kwam acteur Jack Black het podium oplopen om wat te vertellen over het verhaal van de aankomende vierde film. Dit deed hij uiteraard op zijn eigen unieke, dramatische en hilarische wijze. Hieronder lees je een beschrijving van de inhoud.


Leerling wordt meester
Waar de eerste drie films voornamelijk ingaan op Po als leerling, lijkt het in de vierde film zo te zijn dat de panda een meester zal worden en op zoek zal gaan naar een opvolger. In deze zoektocht komt hij tegenover een nieuwe vijand te staan genaamd The Chameleon.

Het interessante aan deze nieuwe vijand is dat The Chameleon met zijn krachten de schurken kan oproepen die Po als Dragon Warrior in het verleden heeft verslagen. Dit zou zowel een uiterst episch als mogelijk emotioneel conflict teweeg kunnen brengen.

Kung Fu Panda 4
Het verhaal voor Kung Fu Panda 4 lijkt dus al redelijk in de kannen en kruiken, maar ondanks een release voor begin volgend jaar is er nog geen regisseur aangekondigd. Ondertussen zou er al aan de animatie gewerkt moeten worden voor de film.

Uiteraard keert Jack Black terug als Po, evenals waarschijnlijk Dustin Hoffman als Master Shifu, Angelina Jolie als Tigress, Seth Rogen als Mantis, Jackie Chan als Monkey, Lucy Liu als Viper, David Cross als Crane en James Hong als Mr. Ping.

Kung Fu Panda 4 is vanaf 8 maart 2024 te zien in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair