Live action-film van 'How to Train Your Dragon' vindt zijn hoofdrolspeler in logisch kandidaat

Live action-film van 'How to Train Your Dragon' vindt zijn hoofdrolspeler in logisch kandidaat

Ook de andere namen mogen er zijn.

De laatste paar jaren zijn live-action remakes gigantisch in. Denk bijvoorbeeld maar aan alle Disney animatiefilms die nu in een nieuw jasje worden getoverd. Maar ook de populaire How to Train your Dragon krijgt een live-action versie en het lijkt erop dat de hoofdrolspeler is gevonden.

In de animatiefilms speelt een jonge Viking genaamd Hiccup de hoofdrol. Hij woont in een klein stadje waarin iedereen draken haat, maar wanneer hij een zeldzame draak tegenkomt ontwikkeld hij al snel een speciale bond met het beest.

Hoofdrolspeler
Nu lijkt het erop dat Jack Dylan Grazer de rol van Hiccup op zich zal nemen. Glazer is misschien nog niet zo'n hele grote naam, maar voor zijn leeftijd was hij al in heel wat grote films te zien.

De acteur is vandaag de dag pas 19 jaar, maar was al te zien in beide IT-films, de twee Shazam! blockbusters en was te horen in Pixars Luca. Grazer lijkt ook veel op Hiccup, dus het is wel een tamelijk logische keuze.

Meer
Daar blijft het niet bij. Blijkbaar maakt Auli'i Cravalho (o.a. bekend van Moana) kans op de rol van Astrid, Hiccups vriendin. Hiccups vader, Stoic the Vast, zou gespeeld moeten worden door de bekende Joel Edgerton. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer van de eerste How to Train your Dragon-film.



NieuwsFilm

meest populair