Oneindig veel Spider-versies in nieuwe poster van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Oneindig veel Spider-versies in nieuwe poster van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Van Spider-Woman tot Spider-Cat.

Na 5 jaar komt eindelijk het volgende deel van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Waar er al trailers zijn uitgekomen heeft Sony nu ook een nieuwe poster uitgebracht. En als we de poster mogen geloven wordt het een waar Spider-Man spektakel.

Voor het volgende deel keren dezelfde castleden weer terug. Shameik Moore spreekt de stem in van Miles Morales, Hailee Steinfeld die van Gwen Stacy en Jake Johnson die van Peter Parker.

Veel Spider-Versies
Op de poster zie je vooraan Miles met achter hem veel verschillende versies van Spider-Man. Zo zie je Spider-Man 2099, Spider-Man India en Spider-Punk. Ook zijn er genoeg die we niet kennen en hopelijk in de film gaan leren kennen.

Op hun Instagram schreef Sony onder de poster:"De Spider-oorlog komt eraan en het Spider-Man universum zal voorgoed veranderen." Wil je de poster zelf bekijken, dat kan hieronder.



Releasedatum
We hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten. Spider-Man: Across the Spider-Verse is vanaf 2 juni te zien in de bioscoop. De nieuwste trailer kan je ook nog hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair