Opvallend: 'The Flash' zit niet in 'The Flash' en meer geschrapte cameo's

Opvallend: 'The Flash' zit niet in 'The Flash' en meer geschrapte cameo's

Regisseur Andy Muschietti heeft onthuld dat je deze bekende gezichten in ieder geval niet zult zien in de veelbelovende superheldenfilm.

Het duurt niet lang meer voordat The Flash in de bioscopen rent. In de superheldenfilm zullen een hoop bekende gezichten te zien zijn. Regisseur Andy Muschietti heeft nu echter ook al een aantal namen onthuld die geen rol hebben.

In The Flash reist de titelheld, gespeeld door Ezra Miller, terug in de tijd om de moord op zijn moeder te voorkomen. Hierdoor rommelt hij met de tijdlijn en belandt hij in andere universa.

Cameofeest
Dit gegeven maakt het natuurlijk mogelijk om een hoop gave rollen en cameo's in de film te stoppen van bekende gezichten uit eerdere en andere DC-films en -series.

Zo keren Ben Affleck en Michael Keaton allbei terug als Batman. Die laatste heeft een hele grote rol.

Niet van de partij
Opvallend is dat Muschietti deze week in een Q&A alvast heeft verteld welke cameo's fans in ieder geval niet hoeven te verwachten in de film.

De regisseur heeft namelijk moeten schaven aan de film om deze tot een acceptabele speelduur te krijgen, waardoor er ook een aantal cameo's zijn weggevallen.

Geen klassiekers
Het gaat om de volgende namen: Lynda Carter als Wonder Woman, Marlon Brando als Jor-El uit Superman (1978) en Burgess Meredith als Penguin en Cesar Romero als Joker uit de Batman-serie van de jaren zestig.



Ook Grant Gustin, die de rol van de supersnelle held speelt in de populaire CW-serie, zal niet in het eindproduct te zien zijn.

Welke personages en sterren wel een cameo hebben in The Flash, blijft natuurlijk een verrassing!

NieuwsFilm

meest populair