Ana de Armas breekt bijzonder record met gloednieuwe film

Ze gaat als een speer!

Ana de Armas is flink aan de weg aan het timmeren als een van de grootste Hollywoodsterren van dit moment. Met vele grote rollen op haar naam, verovert haar nieuwste Ghosted nu de kijkers. Daar heeft ze zelfs een bijzonder record mee te pakken.

Ghosted is sinds een korte tijd beschikbaar op Apple TV+ en schiet nu al richting de top. Volgens de streamingdienst en cijfers van Samba TV is de gloednieuwe film in de eerste twee dagen bijna 350.000 keer bekeken.

Record
Daarmee verbreekt de film een record voor Apple TV+, want nog nooit eerder werd een film zo goed bekeken net na de release. De film die dichtbij komt is Finch, die op 6 november debuteerde en in de eerste twee dagen zo'n 230.000 kijkers had.

In Ghosted werkt Ana de Armas weer samen met Chris Evans, na hun samenwerking in de populaire film Knives Out. De Apple TV+-film komt van regisseur Dexter Fletcher, die vooral bekend staat om zijn films Eddie the Eagle en Rocketman.

Geheim agent
In Ghosted valt Cole voor de raadselachtige Sadie, die een geheim agent blijkt te zijn. Nog voor hun tweede date worden Cole en Sadie meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden.



Ghosted is te zien op Apple TV+.

NieuwsFilm

meest populair