Florence Pugh over Nolans 'Oppenheimer': "Dit heb ik nog nooit gezien!"

Florence Pugh over Nolans 'Oppenheimer': "Dit heb ik nog nooit gezien!"

Niemand wil de regisseur teleurstellen.

Florence Pugh is pas 27 jaar oud, maar heeft nu al een behoorlijk indrukwekkend CV. De geliefde actrice was al in talloze topfilms te zien en wist ook weer een rol te bemachtigen in Cristopher Nolans Oppenheimer. Dit is wel ook voor haar een uniek project.

Zowat elke grote regisseur wil met Pugh samenwerken. Ze wist dan ook al hoge ogen te gooien in o.a. Midsommar en Little Women. Denis Villeneuve wist haar te strikken voor zijn Dune-vervolg, terwijl Nolan haar weer een belangrijke rol heeft gegeven in Oppenheimer. Over dit project laat Pugh zich nu uit.

Ongelofelijk
Zo begint Pugh: "Samenwerken met Christopher is ongelofelijk. Hij werkt alleen maar met professionals en hij is zelf een van de beste regisseurs die er rondloopt, maar hoe hij alles geeft voor een film en de manier waarop hij zijn film maakt... Dat is gewoon magisch".

"Iedereen werkt keihard voor hem, in de hoop dat het hem opvalt. Dat bedoel ik niet op een rare manier, maar iedereen wil zich gewoon 100% inzetten voor Christopher. Iedereens is trots dat ze voor hem en met hem kunnen werken".

Speciaal
Pugh vervolgt: "Iedereen doet zijn uiterste best, dag in dag uit. Ik heb dit nog nooit zo gezien. Hij is echt een meester in zijn vak. Niemand wil hem teleurstellen en aantonen hoe goed ze wel niet zijn. Ik had dat ook hoor!"

"Ik was er elke dag, maar je gaat nooit zitten. Dat is echt zo, je zit bijna nooit. Je bent altijd aan het wachten op je volgende opdracht, want je staat te popelen om weer verder te gaan. Het is echt een geweldige ervaring".

Bekijk hieronder nogmaals de Oppenheimer-trailer.



NieuwsFilm

meest populair