Eerste foto's van Leonardo Dicaprio als seriemoordenaar in 'Killers of the Flower Moon'

Eerste foto's van Leonardo Dicaprio als seriemoordenaar in 'Killers of the Flower Moon'

In oktober is de film dan eindelijk te zien!

Martin Scorsese heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Niet zo heel gek dus, dat miljoenen filmfanaten niet kunnen wachten op zijn nieuwe film, Killers of the Flower Moon. Hier zijn nu weer enkele foto's van opgedoken!

Zowat elke acteur wil maar wat graag samenwerken met Scorsese, maar voor Flower Moon wist hij wel echt een absurd mooie cast te verzamelen. In de film zijn belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow en Robert de Niro. De hoofdrol gaat naar zijn oogappel, Leonardo DiCaprio.

Wat te verwachten
In de film speelt DiCaprio Ernest Bukhart, maar een echt leuke man speelt hij niet... Het waargebeurde verhaal speelt zich af in het jaar 1920 en draait om de Osage-indianen die op mysterieuze wijze zijn vermoord.

Men had wel hun vermoedens. De stam bevond zich namelijk op land dat rijkelijk gevuld was met olie. Meerdere mensen hadden hier hun zinnen op gezet, waaronder ook Bukhart, ook al was zijn eigen vrouw familie van de Osage groep. Hoe dit precies loopt, daar komen we in oktober achter.

Foto's
We moeten nog even wachten op de eerste trailer, maar wel worden we nu alvast getrakteerd op enkele plaatjes, waarop verschillende personages te zien zijn. Bekijk de kiekjes hieronder. De eerste (teaser) trailer van waarschijnlijk over niet al te lang op online gezet worden.





NieuwsFilm

meest populair