Opvallende setfoto's 'Captain America 4' hinten naar connectie met 'Eternals' en 'X-Men'

Maar nog niets is bevestigd...

Het vierde deel rondom Captain America in Phase 5 van het MCU, waarbij Anthony Mackie het schild heeft overgenomen van Chris Evans, wordt nu opgenomen en heeft als titel New World Order.

Fans staan te popelen om informatie te krijgen over wat er gaat komen in de blockbuster, waaronder de terugkeer van Liv Tyler, Harrison Ford als opvolger van de overleden William Hurt en natuurlijk de verdere ontwikkeling van Sebastian Stan's Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier.

Voer voor speculatie
Recent opgedoken setfoto's lijken op een een nieuw gerucht te wijzen dat het verhaal een sterke verbinding heeft met zowel Eternals als X-Men.

De eerstgenoemde film van Chloé Zhao was een teleurstelling aan de box-office en een vervolg is allerminst zeker. Echter als we Twitter mogen geloven, zullen de laatste confrontatie van die film en de bijna-geboorte van Tiamut een grote rol spelen in Captain America: New World Order. Er is namelijk een eiland te zien dat is gemaakt van het lichaam van Tiamut. Bovendien zou het tevens de bron voor adamantium kunnen zijn.

Releasedatum
Marvel staat natuurlijk bekend om zijn strenge beveiliging en er is voorlopig nog niets officieel bevestigd, maar interessant is het wel. Je kunt de setfoto's uiteraard op Twitter bekijken door hier te klikken!


Captain America: New World Order staat momenteel gepland om aan het begin van mei 2024 in de wereldwijde bioscoopzalen te verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair